Waarom kiest u voor Flydriveaanbieding.nl?

Wij helpen onze klanten al meer dan 35 jaar met het uitzoeken van hun ideale Fly Drive vakantie naar diverse prachtige bestemmingen. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de reisadviseur zijn op het gebied van Fly Drives. Of u nu kiest voor een exclusieve Fly Drive Italie op maat, een voordelige Fly Drive Sicilie, een eilandhop Fly Drive naar de Azoren of Griekenland, een luxe Paradores Fly Drive naar Spanje of een mooie Pousada Fly Drive naar Portugal, wij zijn u daarbij graag van dienst!

Het samenstellen van uw perfecte Fly Drive vakantie is onze specialiteit.
Het is geen geheim dat wij bij het selecteren van de accommodaties onderweg alleen de zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's of farmhouses selecteren, op de beste locaties. Met de all-in autohuur, kunt u zorgeloos rondtouren en optimaal genieten van alle bezienswaardigheden die de mooie bestemmingen te bieden hebben. Persoonlijke en snelle service staan bij ons voorop. De kroon op ons werk is u een bijzonder prettige vakantie te bezorgen, waar u nog vele jaren met veel plezier naar terugkijkt.

Om mijn liefde en passie voor Turkije met u te delen, heb ik de website ZonvakantieTurkije.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Turkije, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Turkije samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u. 

Flydriveaanbieding.nl: Uw Reisadviseur voor Onvergetelijke Fly Drive Vakanties
Welkom bij Flydriveaanbieding.nl, uw vertrouwde partner voor het samenstellen van droomvakanties. Met meer dan 35 jaar ervaring staan wij garant voor een unieke reiservaring naar diverse prachtige bestemmingen. Of het nu gaat om een exclusieve Fly Drive door het schilderachtige Italië, een betoverende reis naar Sicilië, een eilandhop avontuur naar de Azoren of Griekenland, een luxueuze Paradores Fly Drive in Spanje, of een charmante Pousada Fly Drive in Portugal - wij zijn er om uw vakantiedromen waar te maken.

Waarom Flydriveaanbieding.nl?
1. Ervaring en Expertise:
Met trots kunnen we zeggen dat wij al meer dan 35 jaar klanten helpen bij het vinden van hun ideale Fly Drive vakantie. Onze diepgewortelde ervaring en expertise maken ons dé reisadviseur op het gebied van Fly Drives.

2. Exclusieve Maatwerkoplossingen:
Of u nu de voorkeur geeft aan een op maat gemaakte reis door het prachtige Italië of een voordelige reis naar het zonnige Sicilië, wij bieden exclusieve maatwerkoplossingen om aan al uw wensen te voldoen.

3. All-In Autohuur:
Geniet van zorgeloos rondtouren met onze all-in autohuur. Verken de mooiste bestemmingen op uw eigen tempo, wetende dat u in een comfortabele huurauto rijdt.

4. Geselecteerde Accommodaties op Toplocaties:
Bij het selecteren van accommodaties onderweg gaan wij alleen voor het beste. Onze keuze voor zeer goed gewaardeerde hotelaccommodaties, B&B's en farmhouses op de mooiste locaties garandeert een onvergetelijk verblijf.

5. Persoonlijke en Snelle Service:
Bij Flydriveaanbieding.nl staat persoonlijke service centraal. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van lokale tips en ervoor te zorgen dat uw reis vlekkeloos verloopt.

6. De Kroon op Ons Werk: Een Vakantie om Te Koesteren:
Onze missie is niet alleen het samenstellen van een vakantie, maar het creëren van een ervaring die u nog vele jaren met veel plezier zult koesteren. Uw tevredenheid is de kroon op ons werk.

Uw Perfecte Fly Drive Vakantie Begint Hier
Laat Flydriveaanbieding.nl uw gids zijn naar onvergetelijke bestemmingen, adembenemende landschappen en boeiende culturen. Begin uw reis door ons gevarieerde aanbod van Fly Drive vakanties te verkennen, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte reis. Uw droomvakantie wacht op u!

Ons team van reisspecialisten kennen de landen binnenstebuiten en werken graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kunt vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om uw perfecte vakantie samen te stellen.

Boek met vertrouwen!

Bij Flydriveaanbieding.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met Vakantiestunt B.V. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) Lidnr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Lidnr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

ZonvakantieTurkije.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.

Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

offerte aanvraag voor een vakantie bij ZonvakantieTurkije.nl

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.
T. +31 020-3415035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

info@vakantiestunt.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01